E frikèshme: Hapet papritur një gropë gjigante pranë banesave


Një gropë e gjerë 60 metra dhe e thellë rreth 18 metra është krijuar papritur në në Santa Maria Zacatepec të rajonit Puebla të Meksikës. Gropa ka rrezikuar dhe jetën e një familje, banesa e të cilës ndodhej pranë vendit ku u krijua gropa.

Shkencëtarët dhe autoritetet shohin si shkak ndryshimet gjeologjike nëntokësore dhe varietetet në përbërjen ujore të tokës. Megjithatë, aktivistët lokalë thanë se fenomeni është rezultat i përdorimit të tepruar të ujëmbajtësve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *