Kush është taksisti që ju tregon klientëve fotot ίntίme të Ines së “I’ts my Home”?


Po vazhdon në Youtube, “I’ts my home”, shou real i cili nuk mund të shihet na televizion për shkka të penalizimit nga KPM.

Ndonëse vetëm në këtë platformë, “I’ts my home” është thuajse kudo dhe po përflitet mjaftë në rrjete sociale.

Disa deklarara, debate e sherre të krijuara kanë bërë mjaftë zhurmë.

E tillë është edhe përplasja mes Dodos dhe Ines, dy konkurrenteve të cilat nga një fjalosje e rastit, e kanë degjeneruar gjithë muhabetin me sharje, kërcënime dhe nxjerre në pah të disa gjërave të cilat mbeten për tu vërtetuar me kohë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *