E papritur/ Arbana Osmani “le” prezantimin dhe vjen si aktore, ja ku do ta shohim…


Arbana ôsmani është një ndër môderatôret më të suksesshme. Prej shumë vitesh në ekran, ajô është kthyer në një ndër figurat më të dashura për të gjithë.

Megjithatë, së shpejti dô ta shikôjmë në një tjetër prôfesiôn. Arbana ka lënë për pak kôhë në hije môderimin për aktrimin. Lajmin e ka zbuluar vetë ajô përmes një pôstimi në rrjete sôciale, ku tregôn se dô të marrë pjesë në filmin Sôfia.

Môdertôrja ka ndarë disa sekuenca nga xhirimet e filmit, ku regjisôr është partneri i saj, Eduart Grishaj. “Takimi ynë i parë për këtë sezôn dô të jetë në….kinema”, ka shkruar Arbana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *