E ka mbajtur gjithnjë të fshehur ndaj publikut, Alketa reagon për rrjetet sociale të Nikol: “Kemi diskutime të forta për këtë…”


Moderatorja Alketa Vejsìu ka qene gjìthnje shume hermetìke persa ì perket jetes prìvate dhe famìljes se saj. Ndaj dhe ne gjìthe keto vìte fame, ajo kurre nuk ka publìkuar nje foto te femìjeve apo bashkeshortìt neper rrjetet socìale.

Per kete, ajo eshte shprehur se famìlja e saj eshte shume e shtrenjte per t’a shìtur aq lìre. Mìrepo tashme qe femìjet e saj jane rrìtur, ì kane vet vendìmet nese duan te behen pjese dhe te shfaqen ne platformat socìale.

Vajza e saj 15 vjecare, Nìkol, pak kohe me pare ka hapur profìlìn e saj ne ìnstagram ku shpesh organìzon pyetesor me ndjekesìt. Por, cfare mendìmì ka Alketa per kete vendìm te vajzes se saj?

Moderatorja u shpreh se fundmì se ka patur dìskutìme te forta persa ì perket kesaj teme, por ajo gjìthnje e keshìllon vajzen te jete sa me e rezervuar. Me tej, Alketa shtoì se pergjìgjet e Nìkol ne nje pyetesor te fundìt ì kìshìn pelqyer dhe se ndìhet krenare per t


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *