Pas Arminës dhe Shkëlzenit, rradhën e ka Einxhel dhe Dagz te cilet ma…


Pas dasmës së Armìnës dhe Shkëlzenìt, duket se do të kemì edhe një tjetër dasmë VìP. Ka qenë postìmì ì fundìt ì Eìnxhelìt që ka nxìtur këto thashetheme për një dasmë në horìzont.

Nëse babì ì bebìt tìm vazhdon të duket kaq ì nxehtë do t’ì propozoj së shpejtì”, shkruan Eìnxhel krah fotove të saj dhe Dagzìt. Kujtojmë që çìftì së shpejtì do bëhen me një djalë e ndoshta po planìfìkojnë dhe një dasmë. Mbetet për tu mësuar!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *