Boksieri ‘gjigant’ rus i gatshëm të lυftojë kundër Ukrainës


Boksieri gjigand Nikolai Valuev është i gatshëm të luftojë për Rusinë kundër Ukrainës.Ushtria është detyruar të thërrasë ish-boksierin 49-vjeçar kampion bote, i cili është më i gjati që ka marrë pjesë ndonjëherë në historinë e boksit, plot 213 cm.

Pasi hoqi dorë nga sporti në vitin 2099, ai iu fut politikës, duke iu bashkuar parlamentit si anëtar i partisë së Vladimir Putin.Në një intervistë për mediat shtetërore ruse, ish-ylli i boksit tha se ishte pranuar thirrja e tij për të marrë pjesë në luftë.

Atij iu desh të shkonte dhe të regjistrohej për ushtar në zyrën e regjistrimit. “Sigurisht që do të shkoj të luftoj për vendin tim, madje që tani do shkoj në zyrën e regjistrimit,” tha ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *