E kapi duke e tr*dhtuar me një vajzë të re/ Kosovarja i bën “gjëmën” burrit


Tr adhtia nuk është gabim, por dëshirë për ta bërë një gjë të tillë. Kështu ka vepruar edhe një biznesmen kosovar, ka tr adhtuar gruan e tij me një vajzë të re.

Mirëpo kjo dëshirë e tij për t’u kënaqur me një vajzë të bukur, i ka kushtuar “qimet e kokës”.

Themi këtë pasi kur u divorcua nga gruaja ai i la asaj shumën marramendëse prej 15 milionë eurosh. Bazuar në mediat rozë, ish-bashkëshortja e biznesmenit është me origjinë shqiptare që jeton dhe vepron në Kosovë.

Ajo ia publikoi dhe disa biseda që ia kishte kapur,ja më poshtë:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *