Zbulohet identiteti i personit që s ulmoi sek sualisht alpinisten Mrika Nikqi në qendër të Pejës


\

Alpinistja Mrika Nikqi ka publikuar një video t ronditëse kur kishte qenë vi ktimë e një s ulmi se ks ual mbrëmjen e së martës në qendër të Pejës.

Në videon e publikuar, ajo ndiqet nga personi që Nikqi e identifikon me inicialet F.B., nga Peja, dhe në një moment kur nuk kalon askush e kap nga mbrapa duke tentuar të bëjë veprime të t urp shme.

Indeksoline ka mësuar se kryesi i këtij gjesti të turpshëm është F. Beqiraj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *