Sa centimetra i preu flokët Leonora Jakupi?


Leonora Jakupi është shumë e dashur për publikun.

Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut.

Ajo vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale duke treguar për jetën e saj.

Leonora pas kthimit nga pushimet ka shkuar ne parukeri tek Kaci Leshi.

Leonora përmes videos dëgjohet duke e pytur Kacin se sa I ka prerë flokët, përderisa ky I fundit e njofton se i ka prerë 7 centimetra flokët, ndërkaq shatiri do t’i bëhet herën tjetër.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *