Ndizet skena e Për’puthen, Laura josh Remilin me një kërcim sen.sual duke u ulur tek…Del videoja…


Remìlì është një nga djemë e përputhen që ka rrëmbyer më shumë vëmenden e ndjekësve të Për’puthen pòr edhe vajzat.

Aì është spìkatur që në fìllìm të prògar mìt për marrë.dhënìet që ka vendòsur me gòcat.

Takìmì ì tìj ì fundìt me Lurën duke se përveç debateve, ka ndezur edhe atmòsferën në studìò.

Laura ka vendòsur t’a surprìzòjë atë me një kërcìm se.ns.ual.

Mesa duket të dy e kanë shìjuar këtë mòment, ku dhe Remìlì nuk mundì tì hìqte sytë dhe duartë nga Laura.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *