Ja pse njerëzit e lindur në tetor janë të veçantë!


Çdo muaj është absolutisht ndryshe në mënyrën e vet dhe sjell me vete ngjarje, ndodhi dhe histori të ndryshme. Dhe, personat e lindur muaj pas muaji dallojnë në karakter, personalitet dhe në mënyrën se si zhvillohen përgjatë jetës.

Të lindurit e muajit Tetor janë të veçantë për shumë arsye, ata vërtetë dallojnë nga personat e lindur në muajt e tjerë të Vitit.

1. Ata janë karizmatikë
Kjo është një cilësi e rrallë, por njerëzit e lindur në Tetor e kanë aftësi të lindur. Vërtet, karizmat e tyre si dhe personaliteti simpatik dhe magnetik i bën ata të jenë shumë të kërkuar dhe të tjerët gjithmonë mendojnë dy herë para se ti kundërshtojnë.

2. Ata janë romantikë
Njerëzit e lindur në Tetor lindin romantikë dhe të dashuruar. Ata janë shumë tërheqës për njëri-tjetrin. Nëse partneri juaj ka lindur në Tetor, ju jeni me fat, sepse Ai/ajo do t’ju dojë përgjithmonë.

3. Inteligjenca emocionale

Ata që festojnë ditëlindjet e tyre në Tetor janë në zenit në terma të EQ. Njerëzit e lindur gjatë këtij muaji janë të vetëdijshëm për emocionet e tyre dhe aftësitë e tyre shoqërore dhe ndjeshmëria janë njësoj të jashtëzakonshme.

4. Ata janë paqësorë;
Këta njerëz e duan paqen dhe preferojnë një ambient më të qetë. Për shkak të kësaj karakteristike ata nuk kanë shumë armiq. Ata nuk flasin vetëm në tonin e tyre, ata gjejnë elemente të përbashkëta me pothuajse çdo person.

5. Ata janë mikpritës;
Njerëzit që kanë lindur në Tetor janë të njohur për mikpritjen e tyre të kujdesshme dhe ata janë gjithmonë të lumtur kur takojnë të tjerët. Ata nuk janë vetëm të sjellshëm, por gjithashtu sigurohen që njerëzit e tjerë janë të kënaqur. Unë mendoj se kjo është një tipar i domosdoshëm për çdo person!

6. Ata janë optimistë;
Këta njerëz kurrë nuk humbin shpresën dhe gjithmonë përpiqen të arrijnë qëllimet e tyre. Meqenëse optimizmi i tyre është jashtëzakonisht i lartë.

7. Ata janë miqësorë;
Njerëzit e lindur në Tetor janë shumë miqësorë dhe lehtë mund të arrijnë njohjen. Personaliteti i gjallë dhe simpatik i bën ata të krijojnë miq kudo që shkojnë.

8. Ata janë të orientuar në arritje;
Së fundi, njerëzit e lindur në Tetor janë të mirënjohur dhe janë të mirë. Këta njerëz kurrë nuk lënë asgjë në mes të rrugës dhe ata kryejnë çdo detyrë pa marrë parasysh sa e vështirë është.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *