Raѕimi i hin fellit, mer librin e ѕhejt në dorë KURANIN dhe lutet për ЅНAСIN


Pothuajse të gjithë e njohin mërgimtarin e famshëm të tiktok’ut, Rasim Avdylin, i u bë hit në me videot e tij duke i shprehur dashirinë të dashurës së tij gjermane.

Ai madje e solli të dashurën gjermane në Kosovë, e cila edhe u konverua në fenë islame, ku më pas edhe u martuan, dasëm kjo që kishte vëmendje të veçantë edhe nga mediat rozë në vend.

Ai, përmes një video të publikuar në rrjetin e tij social në Youtube, ai është lutur shume sot per shacin pasi ajo eshte lendu nga disa te ashtu quajtura femra shqiptare nga Rasimi kinse ato kan bo montazhe edhe kan dergu video dhe foto te Rasimi vetum e vetum per ta lenduar ate.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *