Një muaj e gjysmë në terapi intensive, Kledi Kadiu tregon si është sot gjendja e të birit


Kledi Kadiu dhe bashkëshortja e tij Charlotte u bënë prindër për herë të dytë në Gusht të vitit 2021. Charlotte solli në jetë një djalë, të cilit i vendosën emrin Gabriel. Vogëlushi hasi probleme me shëndetin vetëm pak pas ardhjes së tij në jetë.

13 ditë pas lindjes ai kishte ethe dhe konvulsione të forta, simptoma të meningo-encefalitit. Gabrieli kaloi më shumë se një muaj e gjysmë në terapi intensive dhe bëri shumë ekzaminime.

Kledi ishte i ftuar në “Më lër të flas”, ku tregoi se si është sot gjendja e vogëlushit. “Ishin momente që asnjë person nuk i ka menduar. Ne jemi çifti i lidhur dhe gjetëm forcën te njëri-tjetrin. Charlotte është mësuese joge dhe e ka në natyrë qetësinë, por gjithsesi ishte një

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *