Mërgimtari nga Kanada: Po lypi nuse, me 5 qika jom dal


Një mërgimtar nga Kanadaja tregon për T7 se është duke kërkuar nuse në Kosovë, për të cilat thotë se ka shumë opsione, por që ende nuk ka vendosur, transmeton Korrespodenti.

“Këtu ka shumë opsione, tash cila më përshtatet më së shumti”, thotë ai para kamerës së T7. E pyetur nga gazetarja nëse ka dal më 2-3 qika, ai i përgjigjet se ka dal me 4 a 5 qika, por që ende nuk ka vendosur.

“Jon kanë krejt shumë të bukura, amo puna është se unë jam goxha i madh… nuk e kam vetëm për gjatësi por a ëhstë me gjëra tjera. Unë jam i Lipjanit dhe ato qikat jon kanë, njëra e Prishtinës, tjerat jon kanë nëpër katune të Lipjanit”, thotë mërgimtari.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *