Çfarë Bëri Trixa Mbrëmë Teksa Jepej Intervista E Borës Dhe Donaldit


Bora dhe Donaldi u shfaqën mbrëmë bashkë në programin e vëllezërve Veshaj “Më lër të flas”, duke folur për herë të parë për ribashkimin e tyre dhe shumë çështje që janë përfolur në rrjet.

Teksa kureshtja ishte e madhe për intervistën e tyre, ndjekësit nga ana tjetër kanë qenë kuriozë edhe për Trixën.

Në kohën kur intervista po transmetohej, këngëtarja ka qenë duke darkuar me nënën e saj Antigonën, Antonelën dhe nënën e Antonelës.

Trixa postoi edhe një foto ku shfaqej shumë ‘hot’ me fustan të kuq dhe shkroi: “Unë jam përgjithmonë ajo vajza”.

Bora dhe Donaldi u shfaqën mbrëmë bashkë në programin e vëllezërve Veshaj “Më lër të flas”, duke folur për herë të parë për ribashkimin e tyre dhe shumë çështje që janë përfolur në rrjet.

Teksa kureshtja ishte e madhe për intervistën e tyre, ndjekësit nga ana tjetër kanë qenë kuriozë edhe për Trixën.

Në kohën kur intervista po transmetohej, këngëtarja ka qenë duke darkuar me nënën e saj Antigonën, Antonelën dhe nënën e Antonelës.

Trixa postoi edhe një foto ku shfaqej shumë ‘hot’ me fustan të kuq dhe shkroi: “Unë jam përgjithmonë ajo vajza”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *