Çfarë u ka bërë kështu buzëve Arta Nitaj?


Arta Nitaj së fundmi po merrë vëmendje të madhe. Kjo me pjesëmarrjen në spektaklin e vallëzimit Dance with me.

Por me postimin e fundit ajo ka habitur të gjithë.

Në videon e fundit që ndau buzët e saj duken tejet të fryra dhe si rezultat ajo po duket krejtësisht ndryshe


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *