‘Si i gjetëm këpucë në zorrë 28-vjeçares’ nustricionistja Diola Dosti tregon rastin e frikshëm


Nutricionistja Diola Dosti tregon rreth kujdesit të ushqimeve që duhet të konsumojmë dhe se mbetjet ushqimore mbesin në zorrë për një kohë të gjatë.

Ajo tregon për pastrimin e zorrës së trashë dhe se duhet te jemi teë kujdesshëm.

Nutricionistja tregon një rast ku ka parë hidrokolonoterapinë ku një vajz 27-28 vjec i kanë gjetur mbetje të një këpuce të vogël të kuqe ku vazja e ka gëlltitur atë kur ka qenë fëmijë dhe mbetjet e këpuces ishin akoma neë zorrë.

Në muret e brendshme të zorrës ushqimet nuk treten 100% ndaj duhet të bëjmë detox një herë në 40 ditë pëer pastrimin e zorrës dhe të agjerojmë 1 herë në muaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *