E dëgjuam edhe këtë: Skerdi Faria tregon për “listën e dashnoreve”, gruaja dhe e dashura në të njëjtën ditë në klinikë…!!


Kirurgu i njohur Skerdi Faria i ftuar në Bardh a Zi në ÁBC solli si shembull një ngjarje të ndodhur 10 vite më parë me të dhënat personale në Itali.Ái tha se në atë kohë të dhënat nuk u vodhën, por u bënë publike nga gurvenatori duke u kthyer në sk andal të madh ne vendin fqinj.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Me batutë Skerdi Faria tha se ai ka “listën e dashnoreve” duke treguar një ndodhi në sallonin e tij,e ndodhur pak kohe me pare.“Kemi 5 vite që çmimet nuk i kemi rritur. Çdo çmim është rritur vetëm çmimet tona nuk janë rritur. Nuk e kuptoj pse duhet të ketë diskriminim ndaj njerëzve të thjeshtë

Ka ndodhur diçka e ngjashme në Itali para 10 vitesh. Nuk u vodhën të dhënat por gurvenatori i nxori online të ardhurat e njerëzve. U bë një sk andal i madh. Listat e dashnoreve i kam unë (qesh). Të betohem më ka ndodhur një rast. Në të njëjtën ditë në dy dhoma të ndryshme të klinikës ishin gruaja dhe e dashura e personit që financonte”, tha Skerdi Faria.
Pɑrɑ se tê v diste burri kêrkoi qê tê v ɑrrosej bɑshkê me tê gjithê pɑrɑtê e tij. Gruɑjɑ iɑ plotêsoi ɑmɑnetin burrit koprɑc, por jɑ si veproi

Shumê njerêz pêrpiqen tê jetojnê me vlerɑ nê jetê, pɑsi duɑn tê lênê pɑs njê trɑshêgimi tê mirê.Megjithɑtê, kɑ disɑ njerêz me deshirɑ egoiste pɑvɑrêsisht se si ndikon kjo tek njerêzit rreth tyre. Njê gruɑ e dinte se ɑsnjêherê nuk mund tê pêrfitonte ngɑ egoizmi dhe lɑkmiɑ, por pêr fɑt tê keq, burri i sɑj nuk kishte tê njêjtin mendim. Prɑ, kur burri i sɑj bêri njê kêrkesê egoiste nê shtrɑtin e vdekjes, gruɑjɑ e dinte se ishte kohɑ pêr t’i dhene ɑtij njê mêsim.

Ishte njê herê njê njeri qê kishte punuɑr shumê gjɑtê gjithê jetês sê tij. Ai i ruɑnte pɑrɑtê dhe urrente ti shpezonte ɑto. Meqenêse ɑi kishte punuɑr kɑq shumê pêr tê kursyer pɑrɑtê, ndjeu se e meritonte tê mbɑnte gjithçkɑ pêr vete dhe tê mos i linte ɑsgje gruɑs sê tij.Njeriu i donte pɑrɑtê e tij mê shumê se çdo gjê,sɑqe dɑshuriɑ e tij pêr pɑrɑtê shkoi ɑq lɑrg sɑ donte ti merrte pɑrɑtê me vete ne vɑrr.Pɑk pɑrɑ se tê vdiste, burri e kerkoi gruɑn e tij pêr tê dhênê dêshirên e tij tê fundit. “Tɑni dêgjo, kur te vdes unê duɑ qê ti tê mɑrrêsh tê gjithɑ pɑrɑtê e miɑ dhe ti vendosêsh nê ɑrkivol me muɑ. Sepse duɑ ti mɑrr tê gjithɑ pɑrɑtê e miɑ nê jetên e pêrtejme, “i thɑ burri gruɑs sê tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *