Nuk ishte as në dasmën e babait, zbulohet raporti i Rudina Dembacaj me vajzën super bukuroshe të Mark Frrokut, Mares(FOTO) Post author


Vajza e madhe e Mark Frrokut, Mara jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Këtë na e ka zbuluar Rudina Dembacaj kur të gjithë u bënë kurioz pse ajo mungoi në dasmën e tyre.

Aktorja zbuloi se nuk ka asgjë për tu shqetësuar dhe se çdo gjë mes tyre shkon shumë mirë. Këtë e ka vërtetuar edhe në festën e përvjetorit të parë të martesës me Mark Frrokun.

Në këtë festë familja ishte më e bashkuar se kurrë ku nuk mungoi as Mara. Vajza e madhe dhe shumë simpatike e Mark Frrokut. Madje Rudina është siguruar të publikojë specifikisht foto të Marës, për gjithë mungesën e saj.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *