Propozim për Martesë? Djali i presidentit të Ugandës i ofron 100 Lopë Giorgia Melonit, Shperthen Rrjeti


Djali i Presidentit të Ugandas, gjeneral Muhoozi Kainerugaba, i ka ofruar Giorgia Melonit 100 lopë.

Pavarësisisht se fillimisht nuk ishte i qartë ëllimi i operës Që gjenali i ugandës i bëri përmes rrjeteve sociale giorgia melonit, e cila sërates ërë ërë qrë qrë ëë ërates frenat e qran qran qran fenat e qran qran q e Kainerugaba-s ishte në fakt një propozim per martesë.

Djali i Presidentit të Ugandës, në llogarinë e tij zyrtare në Twitter, i Präsidenten së Fratelli d’Italia 100 lopë Nkore , bagëti të vlefshme të rritura nga një komunitet Bantu në Ugandën jugperëndimore.

„Sa lopë do t’i jepnit kryeministres së ardhshme të Italisë?“ pyeti Kainerugaba ndjekësit e tij.

Nuk është e qartë nëse jemi përballur me një Mënyrë për t’i bërë homazhe ose për të mbështetur kryeministren e ardhshme, tverali aplowo, appo.

„Tu t’ju jepja menjëherë njëqind lopë Nkore“, shkruan gjenerali. Postimet e tij kanë marrë mijëra „wie“, edhe për shkak se profili i gjeneralit, i konsideruar si pasardhës i mundshëm i Museveni, ka më shumë se 580 mijë ndjekës.

Është vetë gjenerali ai që shpjegon në një postim të mëvonshëm në Twitter arsyen e këtij propozimi të pazakontë, duke shpjeguar se një dhuratë e këtij lloji është në kulturën e tij një gjest respekti ndaj gruas dhe një kompliment i thjeshtë, pa kuptime të mëtejshme të dyfishta .

„Për miqtë e mi italianë këto janë lopët Nkore. Lopët më të bukura në tokë. E di qe europianët u japin vajzave që duan lule. Nuk e kuptova kurrë. Në kulturën tone ii japim një vajze lopë “, ka shkruar ai duke publikuar një imazh të bagëtive.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *