Erion Veliaj “shpërtthen” me akuza: Iliri e Saliu jetojnë në Gjirin e Lalëzit, kanë…


Kryetari i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj i kthen përgjigje Ilir Metës, të angazhuar ditët e fundit kundër tij. Drejtuesi politik socialist i Tiranës thotë se ndërsa ai në rini të tij shiste fiq, ish presidenti shiste miqtë e tij duke i përgjuar si sigurims.

Veliaj thotë se Meta kërkon votat e PD dhe nuk ka asnjë interes për të mirën e Tiranes.

Ilir Meta? “Pasi ka bastisur të gjithë zyrat e shtetit shqiptar, për herë të pare mbas 30 vjetësh është 3 javë pa punë dhe qartazi është një skemë që dhe ai dhe Sali Berisha bëjnë, jetojnë të dy në Gjirin e Lalzit, nuk jetojnë fare në Tiranë.

Ilir Meta dhe Sali Berisha kane pasur çdo post ne Shqipëri, ata mund ta kishin bere Tiranen lule, por te gjykosh se si dikush del te liqeni dhe thotë Tirana e pastër dhe dola për vrap, dhe pastaj poston një foto të KabuIit do të thotë që ai sot nuk është vetëm sigurimsi Ilir Meta, ai sot është pacienti Ilir Meta dhe ai sot po sillet si taIeban”, tha Veliaj.
Prindër, mos e injoroni nëse fëmija juaj kafshon thonjtë – ja çfarë kuptimi mund të ketë ky zakon


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *