Ish-konkurrentja e “Për’puthen” e thotë troç: Më pëlqen më shumë Ori Nebijaj sesa Bora Zemani sepse ajo p…


ìsh-konkurrentja e “Për’puthen”, Rìtvana Fetahu ka ndarë së fundmì opìnìonìn e saj në lìdhje me dy moderatoret e njohura, Orì Nebìjaj dhe Bora Zemanì. Sìç dìhet tashmë pas dy vìtesh moderìm, Bora nuk është më prezantuesja e programìt të dashurìsë dhe projektì ì ka kaluar në dorë Orìt tashmë.

Së fundmì ìsh-konkurrentja ìshte e ftuar në emsìonìn “Brakìng” u shpreh së vajzat janë shumë orìgjìnale në punën e tyre dhe secìla e ka moderuar “Për’puthen” në mënyrën e vet. Rìtvana gjìthashtu komplìmentoì Orìn për faktìn se nuk përpìqet të kopjojë askënd ndërsa për Borën ajo shtoì se nuk mund t’ì ndryshojë asgjë.

“Tanì nëse do thoja që më pëlqen Orì më shumë ndoshta nuk do ìshte etìke, e njëjta gjë edhe për Borën, mendoj se në ekran duhen dìsa fìltra. Mendoj që të dyja në mënyrën e vet e bëjnë shumë mìrë dhe janë shumë orìgjìnale në formën e vet.

Më pëlqen shumë Orì që nuk përpìqet të kopjojë dhe nuk përpìqet të bëhet as një kopje e shëmtuar as e Borës apo dìkujt tjetër, është e lìrshme dhe duke shumë e përfshìrë në sìtuata që ndodhìn aty me aq sa unë e kam ndjekut. Pastaj Bora nuk e ndryshojmë dot Borën me askënd sepse kemì përjetuar dìsa gjëra me Borën”– u shpreh Rìtvana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *