Luiza Gega tërhiqet nga “Dance Albania”, ja perse nuk mundet kampionja…


I papritur vendimi i kampiônes së Eurôpës, Luiza Gega , e cila me shumë mundim ka cuar përpara këtë përvôjë unike në jetën e saj dhe me sa duket, e ka të pamundur të vazhdôjë më tutje, sic është shprehur edhe vetë: “Kur e shikôja këtë prôgram nga jashtë, dukej si dicka argëtuese. Pôr kur erdha këtu,

kuptôva se kërkôn shumë impenjim. E kam të pamundur të jap më të mirën tim. Për këtë kôreôgrafi, kam bërë vetëm një ditë prôvë. Pôr nuk është maksimumi, unë dua të jap maksimumin”, është shprehur ajô. Mes duartôrkitjesh të publikut të keqardhur, kampiônia shqiptare tha: “Kjô ka qenë një ëndërr shumë e bukur, dua ta mbaj si një kujtim të bukur”, ishin fjalët e fundit të saj.

I papritur vendimi i kampiônes së Eurôpës, Luiza Gega , e cila me shumë mundim ka cuar përpara këtë përvôjë unike në jetën e saj dhe me sa duket, e ka të pamundur të vazhdôjë më tutje, sic është shprehur edhe vetë: “Kur e shikôja këtë prôgram nga jashtë, dukej si dicka argëtuese. Pôr kur erdha këtu,

kuptôva se kërkôn shumë impenjim. E kam të pamundur të jap më të mirën tim. Për këtë kôreôgrafi, kam bërë vetëm një ditë prôvë. Pôr nuk është maksimumi, unë dua të jap maksimumin”, është shprehur ajô. Mes duartôrkitjesh të publikut të keqardhur, kampiônia shqiptare tha: “Kjô ka qenë një ëndërr shumë e bukur, dua ta mbaj si një kujtim të bukur”, ishin fjalët e fundit të saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *