“Nuk Ka Dashuri Pa Kushte”, Shqiptarja Liston 12 Kritere Që Duhet T’i Plotësojë Një Mashkull


Vitet e fundit thuhet që termi “dashuri pa kushte” nuk ekziston dhe është diçka që i përket të së kaluarës. Kjo gjë mund të vërtetohet më së miri nga shumica e të rinjve në vendin tonë, të cilët me të drejtë ose jo, kanë pretendime dhe kritere për partnerin/partneren që do të kenë në krah.

Një vajzë nga Tirana ka dërguar një mesazh në redaksinë e JOQ Albania, ku shprehet e indinjuar nga një pjesë e meshkujve, të cilët sipas saj kanë pretendime për të marrë seriozisht një femër. Ajo i është kundëpërgjigjur këtyre meshkujve, duke listuar 12 kritere, të cilat duhet t’i plotësojë një mashkull për t’u marrë seriozisht nga femrat.

Mesazhi i plotë:
Prsh joq meqe ne gocat kohet e fundit kemi vene re qe meshkujt kane pretendime per te marre srz nje femer ,atehere kto jane kriteret tona per te marre dhe ne seriozisht nje mashkull ”Më poshtë janë edhe pretendimet që ajo ka për “burrin” e saj të ardhshëm, të cilat i ka shkrojtur në një fletë.
Komentet ju takojnë juve!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *