Semi Na Lë Gojë Hapur, I Publikohen Fotot Para Operacioneve Nuk Njifet!


Semi Jaupaj për publikun e gjerë ishte e njohur edhe para se të bëhej pjesë e “Big Brother VIP Albania”.

Ajo, kishte shumë pjesëmarrje dhe disa këngë, më e njohura ajo me titull “Jetike”, me të cilen kishte marrë pjesë në “Kënga Magjike”.

Semi, ka ndryshuar ndër vite edhe sa i përket stilit të muzikës, por edhe në pamjen e jashtme, këngëtarja nga Tirana është shfaqur e transformuar, e kjo falë ndërhyrjeve, por edhe ndryshimit të stilit.

Ndryshimet drastike të Semit, janë lehtësisht të dallueshme në këto dy foto


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *