Përlot Shoku i 25-Vjeçarit që Vdiq: Në Xhami këpucat I Afronte Afër Meje Thoshte Ndoshta Allahu Na Afron Në Xhenet


Lajmi për vdekjen e Leuart Hysenit, ishte mjaft i hidhur për të gjithë Kosovën. Ai vdiq në moshën më të mirë të jetës, 25 vjeçare. Në një postim në facebook shoku i tij i fëmijërisë Valmir Vitia përloti duke rikujtuar një kujtim të tyre që kishin në xhami.

“Me kujtohet nje fjal e tina sa her qe shkojshmi ne xhami mbathjet e ti i afrojke ngat mbathjeve te mia dhe thojke po i afroj nashta Allahu na ban bashk n’xhennet”,- ka thënë ai.

Postimi i plotë:
Inna lilahi ve inna ilejhi raxhiun
Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi!”

Lajm i hidhur, ka vdekur shoki im i ngusht dosti i jetës Leuart Hyseni.
Me kujtohet nje fjal e tina sa her qe shkojshmi ne xhami mbathjet e ti i afrojke ngat mbathjeve te mia dhe thojke po i afroj nashta Allahu na ban bashk n’xhennet.
Allahu e meshiroft dhe na bashkoft ne xhennetin firdews”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *