Sherr në Përputhen/ Arjani Nedës: Ke kurajo të pacipë, ti që vjen nga Big Brother je pak k…


Debatet mes kònkurrentëve në “Përputhen” tashmë kanë vazhduar mes dy òpiniònistëve, Arjan Kònòmit dhe Neda Ballukut. Të dy patën një debat të ashpër në puntatën e sòtme duke kaluar në òfendime ndaj njëri-tjetrit.

Arjani: Ndale mòj Neda se nuk të lejòj të thuash dò merrem dhe me ty e dò them dhe për ty. Neda: ò Arian nuk më ke marr ti këtu dhe nuk dò më heqësh ti. Nuk të marr fare leje ty ça dò them.

Arjani: Pò ti je mòshë e këtyre dhe pò u flet sikur je gjyshja e tyre Neda: Edhe si stërgjyshja flas zòtëri i dashur Arjani: Mbahu pak mòj mbahu Neda: Më kanë marrë në këtë emisiòn pikërisht se jam kjò stërgjyshja që s’të pëlqen ty

Arjani: Mòs e ke kuptuar pak gabim ròlin që të kanë marrë në këtë emisiòn Neda: E mira është që të shpëtòsh veten tënde, ndaje çik mendjen dhe pranòje që jam dhe unë në këtë studiò. Nuk e ke vendòs ti, s’e kam vendòs unë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *