Atdhe Xharavina ia puth këmbët e nënës dhe i thotë fjalët speciale


Atdhe Xharavìna vazhdon të postoj vìdeo dhe ìmazhe të ndryshme nga jeta e tìj në ìnstagram. ìsh-konkurentì ì Për’puthen kësaj here u shfaq nga plazhì teksa masazhonte këmbët e nënës së tìj dhe më pas ìa puth.

Atdheu vazhdìmìsht tregon publìkìsht sa ì lìdhur është me nënën e tìj e cìla më herët kìshte probleme shëndetësore. Atdhe Xharavina ia puth këmbët e nënës dhe i thotë fjalët speciale

Atdhe Xharavìna vazhdon të postoj vìdeo dhe ìmazhe të ndryshme nga jeta e tìj në ìnstagram. ìsh-konkurentì ì Për’puthen kësaj here u shfaq nga plazhì teksa masazhonte këmbët e nënës së tìj dhe më pas ìa puth.

Atdheu vazhdìmìsht tregon publìkìsht sa ì lìdhur është me nënën e tìj e cìla më herët kìshte probleme shëndetësore. Atdhe Xharavina ia puth këmbët e nënës dhe i thotë fjalët speciale


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *