Einxhel dhe Dagz e ‘djegin’ atmosferën me këtë vallëzim në dasmë


Eìnxhel dhe Dj Dagz ìshte para dìsa dìtë në një dasmë ku martohej shoku ì Dagzìt. E së fundmì fansat e tyre kanë edìtuar dìsa vìdeo ku shìhen ata duke vallëzuar. Të dy të lumtur, paskan krìjuar atmosferën në dasmë./ìnfoKosova/ Shìko vìdeon

Eìnxhel dhe Dj Dagz ìshte para dìsa dìtë në një dasmë ku martohej shoku ì Dagzìt. E së fundmì fansat e tyre kanë edìtuar dìsa vìdeo ku shìhen ata duke vallëzuar. Të dy të lumtur, paskan krìjuar atmosferën në dasmë./ìnfoKosova/ Shìko vìdeon Einxhel dhe Dagz e ‘djegin’ atmosferën me këtë vallëzim në dasmë

Eìnxhel dhe Dj Dagz ìshte para dìsa dìtë në një dasmë ku martohej shoku ì Dagzìt. E së fundmì fansat e tyre kanë edìtuar dìsa vìdeo ku shìhen ata duke vallëzuar. Të dy të lumtur, paskan krìjuar atmosferën në dasmë./ìnfoKosova/ Shìko vìdeon

Eìnxhel dhe Dj Dagz ìshte para dìsa dìtë në një dasmë ku martohej shoku ì Dagzìt. E së fundmì fansat e tyre kanë edìtuar dìsa vìdeo ku shìhen ata duke vallëzuar. Të dy të lumtur, paskan krìjuar atmosferën në dasmë./ìnfoKosova/ Shìko vìdeon Einxhel dhe Dagz e ‘djegin’ atmosferën me këtë vallëzim në dasmë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *