Ndryshim drastik i Bora Zemanit pas ribashkimit me Donaldin


Ᏸo ra Zemani është kthyer në një nga emrat më të përfolur në media. Kjo që tash e një vit më parë nga puthja me Donaldin në Big Brother, duke pasuar me gjithë ngjarjet më pas.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto para pasqyre ku merrë vëmendje me format mahnitëse trupore. Ndryshe, me këtë veshje u paraqit në itervisten me Donaldin dhe Romeon në emisionin ”Më lër të flasë” ku edhe treguan hapur se janë ribashkuar./InfoKosova/\

Ᏸo ra Zemani është kthyer në një nga emrat më të përfolur në media. Kjo që tash e një vit më parë nga puthja me Donaldin në Big Brother, duke pasuar me gjithë ngjarjet më pas.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto para pasqyre ku merrë vëmendje me format mahnitëse trupore. Ndryshe, me këtë veshje u paraqit në itervisten me Donaldin dhe Romeon në emisionin ”Më lër të flasë” ku edhe treguan hapur se janë ribashkuar./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *