Rudina bën urimin e ëmbël për Markun: Edhe 100 dashuria ime!


Aktorja e njohur Rudina Dembacaj dhe Mark Frroku janë një nga çiftet më të komentuara të showbizit shqiptar. Sot në familjen e tyre ka festë pasi Marku feston ditën e tij të lindjes. Rudina bën urimin e ëmbël për Markun: Edhe 100 dashuria ime!

Në këtë ditë të shënuar, aktorja ka zgjedhur që ta urojë njeriun e saj të zemrës edhe në rrjetin e saj social Instagram. “Edhe 100 dashuria ime! Te dua! Rastësisht jemi veshur njësoj sot”, ka shkruar aktorja, përkrah dy fotografive ku shihen të lumtur me njëri-tjetrit.

Aktorja e njohur Rudina Dembacaj dhe Mark Frroku janë një nga çiftet më të komentuara të showbizit shqiptar. Sot në familjen e tyre ka festë pasi Marku feston ditën e tij të lindjes. Rudina bën urimin e ëmbël për Markun: Edhe 100 dashuria ime!

Në këtë ditë të shënuar, aktorja ka zgjedhur që ta urojë njeriun e saj të zemrës edhe në rrjetin e saj social Instagram. “Edhe 100 dashuria ime! Te dua! Rastësisht jemi veshur njësoj sot”, ka shkruar aktorja, përkrah dy fotografive ku shihen të lumtur me njëri-tjetrit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *