Jasmina e “Përputhen” rrihet me një vajzë në një klub të Tiranës


Jasmin Kadriu, ish-konkurrente e “Përputhen” është përfshirë në një sherr me një vajzë në një klub të Tiranës. Në rrjetet sociale dhe mediat online janë publikuar pamjet e sherrit mes dy vajzave që ende nuk dihet se për çfarë motivi ka ndodhur.

Në pamje Jasmina mund të shihet se i hedh diçka për ta goditur vajzën. Situata ishte mjaft e tensionuar mes vajzave, sa është dashur dhe ndërhyrja e djemve në club për të ndarë vajzat dhe për të qetësuar situatën.

Jasmina e “Përputhen” rrihet me një vajzë në një klub të TiranësNë rrjetet sociale dhe mediat online janë publikuar pamjet e sherrit mes dy vajzave që ende nuk dihet se për çfarë motivi ka ndodhur.

 

Jasmin Kadriu, ish-konkurrente e “Përputhen” është përfshirë në një sherr me një vajzë në një klub të Tiranës.. shikojeni videon e saj eksluzive ne poshe


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *