Eksluzive: Stresi ndalohet nga policia në Prishtinë


Policia e Prishtinës ka vënë në pranga Arkimed Lushajn, i njohur me emrin artistik Stresi. Mësohet se reperi i njohur është ndaluar nga policia e kryeqytetit ende nuk dihen detajet… Vijon… Sht1pe rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n

Policia e Prishtinës ka vënë në pranga Arkimed Lushajn, i njohur me emrin artistik Stresi. Mësohet se reperi i njohur është ndaluar nga policia e kryeqytetit ende nuk dihen detajet… Vijon… Sht1pe rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n

Policia e Prishtinës ka vënë në pranga Arkimed Lushajn, i njohur me emrin artistik Stresi. Mësohet se reperi i njohur është ndaluar nga policia e kryeqytetit ende nuk dihen detajet… Vijon… Sht1pe rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n

Policia e Prishtinës ka vënë në pranga Arkimed Lushajn, i njohur me emrin artistik Stresi. Mësohet se reperi i njohur është ndaluar nga policia e kryeqytetit ende nuk dihen detajet… Vijon… Sht1pe rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *