24-vjeçarja piu placentën pas lindjes së vajzës: Traditë familjare


Desiree Van Nice një 24-vjeçare nga Los Angelos thotë se ka pirë placentën pasi lindi vajzën e saj Stella. Nëna shprehet se placentën e konsumoi duke e bërë smoothie.

Placenta është një organ që zhvillohet në mi të r gjatë shtatzënisë dhe siguron oksigjen dhe lëndë ushqyese për fe tu si n në zhvillim. Sipas saj kjo është një traditë e familjes e cila duhet ndjekur. E reja përziu placentën e saj në një blender me mango, boronica, pjeshkë, ananas dhe qumësht kokosi dhe më pas e konsumoi.

Të gjithë procedurën, 24-vjeçarja e regjistroi në kamera dhe e shpërndau videon në TikTok, e cila u bë virale menjëherë. 24-vjeçarja piu placentën pas lindjes së vajzës: Traditë familjare. Desiree Van Nice një 24-vjeçare nga Los Angelos thotë se ka pirë placentën pasi lindi vajzën e saj Stella. Nëna shprehet se placentën e konsumoi duke e bërë smoothie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *