Çfarë po ndodh me trupin e Bora Zemanit, ç’ka janë këto shenja


Bora Zemani është ylli i ekranit, prezantuesja më e njohur dhe më e përfolur e viteve të fundit. Sharmante dhe elokuente, por jo vetëm kaq. Jeta e saj private ka dinamika të lakmueshme për shtypin rozë. Çfarë po ndodh me trupin e Bora Zemanit, ç’ka janë këto shenja

Bora, paraqitjen e fundit e kishte në emisionin e vëllezërve binjak Romeo e Donald Veshaj, ky i fundit i dashuri i saj. Në fotot e Bores nga ky rast, shihen disa vija si urtikarie në barkun e saj, shkruan “Kosovarja”.

Bora Zemani është ylli i ekranit, prezantuesja më e njohur dhe më e përfolur e viteve të fundit. Sharmante dhe elokuente, por jo vetëm kaq. Jeta e saj private ka dinamika të lakmueshme për shtypin rozë. Çfarë po ndodh me trupin e Bora Zemanit, ç’ka janë këto shenja

Bora, paraqitjen e fundit e kishte në emisionin e vëllezërve binjak Romeo e Donald Veshaj, ky i fundit i dashuri i saj. Në fotot e Bores nga ky rast, shihen disa vija si urtikarie në barkun e saj, shkruan “Kosovarja”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *