“Nëna ime do jetojë gjithmonë me mua. Flinte e uritur vetëm që të më uѕhqente, gjithë ѕukѕеѕi im i kushtohet aѕaj”


Ronaldo ka qenë i lidhur me supermodelen Irina Shayak. Pas pesë vitesh lidhje serioze, Ronaldo e la sepse Irina nuk erdhi në festën e ditëlindjes së mamit të Ronaldos.

Edhe sot e kësaj dite, nëna e Ronaldos jeton në të njëjtën shtëpi me Ronaldon, gruan dhe fëmijët e tij. Arsyen e tregon vet ylli i futbollit.

Gjatë një interviste, Ronaldo u pyet: “Pse nëna juaj ende jeton me ju? Pse nuk i ndërtoni asaj një shtëpi?”Ai u përgjigj: “Nëna ime më rriti duke sakrifikuar jetën e saj për mua. Ajo shkonte flinte e uritur, vetëm për të më ushqyer. Nuk kishim para për asgjë.

 

 

Ajo punonte 7 ditë në javë dhe natën si pastruese për të blerë këpucët e mia të para për të qenë në gjendje që unë të bëhesha një lojtar i suksseshëm, dhe i gjithë suksesi im i kushtohet asaj.

Dhe për sa kohë që do të ketë jetë, ajo do të jetë gjithmonë pranë meje, duke pasur gjithçka që mund t’i jap. Ajo është streha dhe dhurata ime më e madhe.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *