‘Ndahen’ Rasimi dhe ‘Shaci’? – Kjo video zbulon gjithçka!


Pothuajse të gjithë e njohin mërgimtarin e famshëm të tiktok’ut, Rasim Avdylin, i u bë hit në me videot e tij duke i shprehur dashirinë të dashurës së tij gjermane.

Ai madje e solli të dashurën gjermane në Kosovë, e cila edhe u konverua në fenë islame, ku më pas edhe u martuan, dasëm kjo që kishte vëmendje të veçantë edhe nga mediat rozë në vend.

Së fundmi, duke se Rasimit nuk po i shkon mirë lidhja e tij me të dashurën gjermane.

E kemi parë në shumë video, të publikuara në rrjetet sociale, poashtu edhe gjatë live-ve të tij në tiktok, ku shprehet se ajo po e xhelozon atë.

Ai, përmes një video të publikuar në rrjetin e tij social në Youtube, ka thënë se femrat shqiptare, të cilat janë, siç i quan ai, “pa moral, pa familje”, po duan me e nda nga e dashura e tij gjermane.

Madje, ai në këtë video ka publikuar edhe pamje të të dashurës së tij gjermane duke qarë.

“Ata vllaznit e mi që më duan, ato motrat e mia që më dhanë respekt, unë ua kthej respektin dy here dupllo, a për ato që kanë met sakaqeve, që nuk i kqyr kërkush, ato janë pa moral, pa familje pa kërkanin hiq.

Ju marroftë Zoti ju marroftë”, thotë Avdyli në videon e tij.

Edhe pse në mesin e ndjekësve ka shumë që pohojnë se ata janë ndarë, duke psur parasysh se e dashura e tij, ka kohë që nuk është shfaqur në videot e tij, ende nuk ka ndonjë konfirmim nga Rasim Avdyli për këtë.

Shpresojmë se kjo është vetëm një krizë e momentit, dhe ju dëshirojmë ribashkim sa më parë. /


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *