Melinda e Tayna tani kanë ‘Konkurente’ të fortë YA NINA’n tani…?


Duket se “lufta” mes repereve ka nisur sërish. Pasi u mendua se gjërat u sheshuan mes tyre, Tayna ka realizuar së fundmi një këngë në të cilën thotë:”Krejta këta e dinë kush është ‘Tata Mata’. zemër mos u prek se me ty s’e pata.”

Nga ana tjetër, në një këngë të sajën, Melinda thotë: “S’ka lidhje për këtë punë e dimë jemi ‘Tata-Mata’. Ke qejf me u krahasu por nuk jemi të barabarta”.

Por së fundmi në skenen e estradës Shqiptare ka ardhur dhe një konkurente e fortë për Taynan dhe Melinden ajo quhet YA NINA.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *