Brenda dasmës madhështore të një prej çifteve shqiptare më të ndjekur në rrjetet sociale, të pranishëm emra të njohur të skenës


Njomza dhe Rinori janë një prej çifteve më të ndjekura shqiptare në rrjetet sociale.

Çifti simpatik i ka dhënë fund beqarisë duke kurorëzuar me martesë lidhjen e tyre.

Të pranishëm në dasmë ishin edhe disa fytyra publike si Rina Balaj, Bardhi e Labinot Gashi. Shiko fotot e videot:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *