FOTO/ Nuѕja mori qenin në daѕmë, рerformanca e tyre i surprizoi të gjithë


Dashuria mes qenit dhe njeriut nuk njeh kufi. Çdo ditë ne habitemi se sa shumë kafshët shtëpiake mund të duan dhe të jenë besnikë ndaj pronarit të tyre.

Në të njëjtën mënyrë, dashuria e një njeriu për një qen është e pamatshme dhe një provë tjetër është një video e shfaqur në rrjetet sociale.

Përkatësisht, një nuse vendosi të marrë qenin e saj në dasmë. Por kjo nuk është e gjitha. Ata kërcyen në pistën e vallëzimit dhe kafsha e saj ishte e gëzuar pa masë.

Qeni jo vetëm që luajti me gëzim, por ata bënë edhe një performancë të pabesueshme. Shikoni si dukej kërcimi i tyre në video:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *