Edhe Basha pjesë e dasmës së djalit të Shkurte Fejzës, bën urimin e veçantë


Në mesin e shumë miqve dhe familjarëve që po festojnë në dasmën e djalit të Shkurte Fejzës është edhe politikani Lulzim Basha.

Lulzim dhe Aurela Basha ishin ndër musafirtë e shumtë që erdh[n nga Shqipëria, për t’u bërë pjesë e dasmës madhështore të Arbërit dhe Erzës.

“Me shumë kënaqësi unë dhe Aurela i’u bashkuam sonte gëzimit të familjes së Shkurte Fejzës dhe Hajrush Behlulit.

Nga zemra ju urojmë Arbërit dhe Erzës jetë të lumtur, me trashegime dhe shumë dashuri e mbarësi” shkroi Basha në Facebook, duke ndarë dhe fotografi me çiftin e ri, si dhe Shkurtën dhe bashkëshortin e saj, Hajrushin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *