Harroi celularin në shtëpinë e të dashurës, ajo i bën gjëmën pas zbulimit të mesazheve (VIDEO)


“Pakujdesia” e një të riu përfundoi në një skanim nga e dashura e tij në rrjetet sociale. Ai harroi telefonin celular në shtëpinë e saj dhe ajo zbuloi se po fliste me v ajza të tjera.

 

 

Vajza tha se kontrolloi rrjetet sociale dhe bisedat e partnerit të saj dhe gjeti mesazhe në të cilat ai mohonte të kishte një të dashur dhe i dërgonte fotografi të tij l a kuriq disa vajzave. Ajo bën një story në Instagramin e tij, ku thotë:

 

 

Doja t’u tregoja të gjitha vajzave të Instagramit se Marcelito harroi telefonin tim në shtëpi, gjë e keqe, I gjori Marcelo!”

Menjëherë video u bë viraIe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *