Befason Atdheu: Do futem në Përputhen për Edën, jam fiksuar ta q…


Atdhe Xharavìna ka qenë sot pjesë e emìsìonìt “E dìell”, duke marrë pjesë në një prej lojërave me sfìda. Një ndër to ìshte që Atdheu duhet të deklaronte se pëlqen Edën dhe do futet sërìsh në Përputhen vetëm për të.

Nevìna: Atdhe deklaro tanì që do futesh në Përputhen sërìsh dhe do dalësh me Edën. Atdheu: Deklaroj që do futem në Përputhen dhe do dal me Edën. Eda të pres në takìm, do futem në Përputhen për ty. Të kam parë që te She’s on Top dhe jam fìksuar me ty. Do futem në Përputhen dhe do të ftoj në takìm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *