Konkurrentja e Përputhen nuk e mban dot të qarën/ 6 Muaj nuk kam dalë nga shtëpia se nuk më linte i dashuri


Orsiola ka rrëfyer për herë të parë në “Përputhen”, lidhjen e saj të parë. Konkurrentja tregoi e përlotur se ajo lidhje, e cila zgjati 4 vite i ka bërë keq. Ndër të tjera ajo rrëfeu sesi për 6 muaj nuk kishte dalë nga shtëpia sesi partneri i thonte të mos dilte.

“Ka qenë një lidhje shumë e keqe, më ka bërë shumë keq mua. 4 vite. Në atë lidhje u mbylla në shtëpi. Më thonte ti s’duhet të dalësh, s’ke ça bën me shoqet, nuk të dua. Unë për 6 muaj nuk kam dal 1 ditë nga shtëpia. Ka qenë lidhja ime e parë dhe normalisht nuk kisha eksperiencë. Duke të thënë një njëri mos dil, ti nuk bën, ti s’vlen, sado e fortë të jesh, mendon se realisht je ashtu”, tha Orsiola.

Orsiola ka rrëfyer për herë të parë në “Përputhen”, lidhjen e saj të parë. Konkurrentja tregoi e përlotur se ajo lidhje, e cila zgjati 4 vite i ka bërë keq. Ndër të tjera ajo rrëfeu sesi për 6 muaj nuk kishte dalë nga shtëpia sesi partneri i thonte të mos dilte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *