Si rri ti me atë ore? Burri ua mbyll gojën të gjithëve: E dua për shpirtin e saj, ajo i ishte e bukur por unë nuk do e lë se i ndodhi e keqja


Nga kjo histori janë përl otur shumë njerëz. Kjo është hi storia e një burri që e do shumë gruan e tij.

Pas një zja rri që ra gruaja e tij u D0Gj në 65 % të t rupit të saj dhe fytyrës. Gruaja qëndroi për 8 muaj në spital dhe burri nuk e br aktisi.

 

 

Burrin e paragjy kojnë se si nuk e ka lënë gruan e tij dhe si si rri me të, por ai ka thënë se e do dhe se dashuria nuk njeh bukuri.

 

 

Më para gruaja e tij ishte e bukur dhe atlete, por ai thotë se nuk u martua me të për trupin dhe bukurinë e saj, por për shpirtin.

Burri madje ka lënë edhe punën e tij për të qëndruar bashkë me gruan e tij, tani ata kanë edhe një fëmijë të shëndetshëm. Kjo histori eshte me te vertete shume fry emezuese.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *