Detektivja e bënë hor Ikballe Hudutin, “të pash duke tradhtuar burrin”. Ajo e nervozuar ik nga emisionin!


“Martesa e përkohshme dhe tradhtia”, ishte tema për këtë javë në emisionin Kojshia Show, ku mysafire për të diskutuar për këtë temë ishin, islamologia Ikballe Huduti dhe detektivja e njohur nga Shqipëria, Shkënda Lil, transmeton Korrespodenti. Moderatori i emisionit e pyet detektiven se mos e njeh Ikballen, Shkënda i thotë se e njeh, pasi që ajo është edhe objektiv i saj.

“Këtu kam ardhur një udhë e dy punë, pasi burri i saj me ka angazhuar ta investigoj për tradhti”, ka thënë Shkënda. Me të dëgjuar këto fjalë, Ikballe Huduti thotë se nëse kjo është e vërtetë, ajo menjëherë do ta shkurorëzojë burrin e saj, dhe ngritët për t’u larguar nga emisioni e nervozuar.

Për të parë këtë situatë, shikojeni minutën 21:40 e emisionit në videon e më poshtme. Shiko videon: Detektivja e bënë hor Ikballe Hudutin, “të pash duke tradhtuar burrin”. Ajo e nervozuar ik nga emisionin!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *