Enca ‘çmend’ burrat e pa martuar, thot që eshtë e gatshme për t’u bërë nënë!


Enca thotë se është gati për t’u bërë mama. Enca ‘çmend’ burrat e pa martuar, thot që eshtë e gatshme për t’u bërë nënë! Artistja shqiptare hyri në Instagram dhe postoi një fotografi të një qenushi të vogël.

Ajo kërkoi nga ndjekësit e saj t’i tregojnë ku mund ta gjejë një të tillë pasi është gati për kujdesje ndaj qenve. Ndryshe, Enca po punon në projekte të reja muzikore të cilat pritet të lansohen së shpejti.

Enca thotë se është gati për t’u bërë mama. Enca ‘çmend’ burrat e pa martuar, thot që eshtë e gatshme për t’u bërë nënë! Artistja shqiptare hyri në Instagram dhe postoi një fotografi të një qenushi të vogël.

Ajo kërkoi nga ndjekësit e saj t’i tregojnë ku mund ta gjejë një të tillë pasi është gati për kujdesje ndaj qenve. Ndryshe, Enca po punon në projekte të reja muzikore të cilat pritet të lansohen së shpejti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *