‘Konfirmohet’ Bora Zemani shtatzënë për herë të dytë,Arbori do të ket një vëlla apo një motër nga nëna…?


Bora është rikthyer në top titujt e mediave online pas ribashkimit me aktorin Doabld Veshaj. Këtë e bënë të ditur përmes emisionit ku u panë bashk dhe dasmës së opinionistit Arber Hajdari, shkruan InfoKosova. ‘Konfirmohet’ Bora Zemani shtatzënë për herë të dytë,Arbori do të ket një vëlla apo një motër nga nëna…?

Në emisionin ‘Më lërë të flas’, Romeo kishte lëshuar një deklaratë të papritu. “Mos e shqetësoni se Bora shtatzënë”, tha Romeo teksa Bora dhe Donaldi heshtën./InfoKosova/ ‘Konfirmohet’ Bora Zemani shtatzënë për herë të dytë,Arbori do të ket një vëlla apo një motër nga nëna…?

Bora është rikthyer në top titujt e mediave online pas ribashkimit me aktorin Doabld Veshaj. Këtë e bënë të ditur përmes emisionit ku u panë bashk dhe dasmës së opinionistit Arber Hajdari, shkruan InfoKosova. ‘Konfirmohet’ Bora Zemani shtatzënë për herë të dytë,Arbori do të ket një vëlla apo një motër nga nëna…?

Në emisionin ‘Më lërë të flas’, Romeo kishte lëshuar një deklaratë të papritu. “Mos e shqetësoni se Bora shtatzënë”, tha Romeo teksa Bora dhe Donaldi heshtën./InfoKosova/ ‘Konfirmohet’ Bora Zemani shtatzënë për herë të dytë,Arbori do të ket një vëlla apo një motër nga nëna…?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *