Hajde hajde.. u pa edhe kjo… / I vuri kusht të mos merrte të dashurën në dasmë/ I riu nuk shkon në dasmën e së motrës


Humbja e dasmës së një personi të dashur nuk është diçka që shumica e njerëzve do ta bënin nëse do të kishin zgjedhjen, por për një burrë ndodhi sepse nuk i kishte mbetur asnjë mundësi tjetër pasi motra e tij zbuloi kushtin që kishte për ditën e e saj të madhe.Motra nuk donte që e dashura e tij të merrte pjesë në dasmën e saj.

Në postimin e tij, burri shpjegoi se së shpejti motra e tij do të martohej me të fejuarin e saj prej 3 vitesh.

Ai po planifikonte të merrte pjesë në dasmë me të dashurën e tij prej gati 11 vitesh, por motra e tij nuk e donte këtë gjë.Ai shkroi:”Motra ime e bëri të qartë se donte një martesë in time me 60 të ftuar dhe meqë e dashura ime nuk është ende gruaja ime, ajo nuk e konsideronte familje.Duke qenë se ishte dasma e motrës së tij, ai e respektoi vendimin e saj dhe nuk u përgjigj për dasmën derisa ai zbuloi se motra e tij e donte në dasmë por jo të dashurën.

Vëllai nuk donte të merrte pjesë në dasmë pa të dashurën e tij, kështu që ai refuzoi.Pasi dëgjoi vendimin e vëllait të saj, nusja u mërzit dhe u zemërua.

Ai shkruajti se ajo po qante pasi ai është vëllai i saj i vetëm dhe meqenëse babai nuk është, ai supozohet të jetë personi që e jep tek dhëndri.Duke qenë se burri kishte një rol të rëndësishëm në dasmë, motra e tij kërkoi që ai të shkonte në dasmën e saj, por burri vazhdoi të refuzonte pavarësisht se e dashura e tij i shojegoi se ishte dakort që ai të shkonte pa të.Pas këtij vendimi,motra ra në kontakt me të dhe e njoftoi se ishte në rregull që e dashura e tij të vinte në dasmë, nëse kjo do të thoshte se ai do të vinte.

Ajo i shkroi një mesazh të ftohtë duke thënë se “Ok,mynd ta marrëdh atë”(për të dashurën)Burri nuk donte të prishte dasmën e motrës së tij pasi kishte një rol të rëndësishëm.

Si një opsion, ai e pyeti xhaxhain e tij nëse mund ta përcillte motrën e tij në altar.Pasi dëgjuan për situatën, të gjithë anëtarët e familjes së burrit thanë se ai kishte gabuar që lëndoi motrën e tij.
Të tjerë fajësuan nusen që nuk e konsideronte të dashurën e vëllait të saj orej 11 vjetësh si pjesë të familjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *