VIDEO/ Сili ëѕhtë Muharremi i vërtetë i Golemit, kuѕh janë dhe nga vijnë? Рërgjigjen do e merrni në “Рiranjat”


“Piranjat” në Abc të moderuar nga Florjan Binaj dhe Arilena Ara kanë sjellë një histori të fortë konkurrence, që vjen nga Golemi. Cili është Muharremi nga Golemi, pasi për të njëjtin “Brand” janë dy persona që pretendojnë se janë pronarët? Dy shitësit ambulantë ata tregtarët e “mëdhenj” që furnizojnë plazhin me fruta pretendojnë se janë “Muharremi nga Golemi që shesin dardha veni”.

Siç edhe e dëgjuat nga vetë goja e dy personazheve tona ata janë që të dy Muharremi. Mesa duket ky problem kaq i madh që nuk gjeti zgjidhje as nga Altin Tufa, duhet shqyrtuar në instanca edhe më të larta./Taulant Halili/Abcnews.al/ Cili është Muharremi nga Golemi, pasi për të njëjtin “Brand” janë dy persona që pretendojnë se janë pronarët?

“Piranjat” në Abc të moderuar nga Florjan Binaj dhe Arilena Ara kanë sjellë një histori të fortë konkurrence, që vjen nga Golemi. Cili është Muharremi nga Golemi, pasi për të njëjtin “Brand” janë dy persona që pretendojnë se janë pronarët? Dy shitësit ambulantë ata tregtarët e “mëdhenj” që furnizojnë plazhin me fruta pretendojnë se janë “Muharremi nga Golemi që shesin dardha veni”.

Siç edhe e dëgjuat nga vetë goja e dy personazheve tona ata janë që të dy Muharremi. Mesa duket ky problem kaq i madh që nuk gjeti zgjidhje as nga Altin Tufa, duhet shqyrtuar në instanca edhe më të larta./Taulant Halili/Abcnews.al/ Cili është Muharremi nga Golemi, pasi për të njëjtin “Brand” janë dy persona që pretendojnë se janë pronarët?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *